Gençlerden Yılmaz'a tam destek

Gençlerden Yılmaz

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, gençlerden büyük destek alıyor. Yenimahalle bölgesinde ikamet eden gençlerle bir araya gelen Yılmaz, gençlerin sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Her hafta bir gün gençlerle bir araya gelen Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, bu haftada Yenimahalleli gençlerle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kırıkkale’de seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Yılmaz, “Bizler halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışı ile siyaset yapan ulvi bir hareketin temsilcileriyiz ve gece gündüz demeden Kırıkkale’miz için çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarda birbirinden değerli genç kardeşlerimizin de yanımızda olduğunu bilmek bizler için çok önemli. Bizler kadını erkeği, genci yaşlısı, esnafı, memuru el ele vererek Kırıkkale’yi yöneteceğiz. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Hep birlikte başaracağız Kırıkkale kazanacak” dedi.

YILMAZ’A DESTEK VERİYORUZ
Ziyareti organize eden ve Yenimahalle Gençliği adına konuşan Murat Çavuşoğlu ise: “ Bizler Yeni Mahallede yaşayan ve çeşitli siyasi görüşlere mensup gençler olarak yerel seçimlerde partilerin önemi olmadığını, önemli olanın hizmet edecek adayın olduğunun farkındayız. Bu sebepten dolayı Yenimahalle gençliği olarak Mahir Yılmaz Başkanımıza destek veriyoruz ve onunla birlikte olduğumuzu ilan ediyoruz. Bugün başkanımızla ilk defa bir araya geldik ama bundan sonra hep yanında olacağız. Yoğun programlarından bizlere de zaman ayırdığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız